Naar de consumenten website >
Home - Geen categorie - Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021

Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021

Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus (COVID-19). Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heeft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen. Voor ons staat de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers voorop. Nu de situatie langer duurt dan gehoopt, hebben we helaas moeten besluiten dat de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand dit jaar toch geen doorgang kan vinden. Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar volgend jaar mei.

De exacte datum volgt zo snel mogelijk. Je inschrijving wordt één-op-één meegenomen naar 2021. Mocht jij de voorkeur hebben de inschrijving te annuleren, dan kan dat, schriftelijk, voor 30 juni 2020 zonder enige financiële consequentie. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rond de editie van 2021.

Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Zoals jij al hebt vernomen gaat Libelle Zomerweek van 14 t/m 20 mei online een veelzijdig programma aanbieden. Met o.a. een uitgebreide online shoppingpagina met aanbiedingen van vele bestaande exposanten van de Libelle Zomerweek. Klik hier voor de online shop. Dit is een eerste pilot maar krijgt wellicht een vervolg. Meer informatie volgt via de accountmanagers Anique, Ilse, Macey en Francis maar houd ook de nieuwsbrieven in de gaten!

Heb je vragen over de verplaatsing van de Libelle Zomerweek? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant?