PRAKTISCH

Impressie Tentformaten
Ben je benieuwd naar alle tenten en stands op de Libelle Zomerweek, bekijk deze dan hier. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de standbouw? Lees dan hier verder.
Indicatie Handboek Tarieven
Wat       Prijzen 2019    
* Opleveringsschoonmaak per m2 tot 80m2  € 1,44
* Dagelijke schoonmaak tot 80m2 kosten per m2  € 6,49
* Opleveringsschoonmaak groter dan 80m2 per m2  € 1,29
* Dagelijkse schoonmaak groter dan 80m2 kosten per m2  € 4,89
* Aansluiting elektra 1-3kW 16A/230V  € 374,92
* Aansluiting 3-10kW 16/400V inclusief verdeelkast  € 530,45
* Aansluiting 10-20kW 32A.400V inclusief verdeelkast  € 1.006,31
* Aanlsuiting 20-40kW 63A/400V inclusief verdeelkast  € 1.923,01
* Aansluiting 40-8-kW 125A/400V inclusief aansluiting  € 3.747,14
* Vaste internetaansluiting voor 1 apparaat  € 412,00
* 1 vaste internetaansluiting inclusief switch (max 5 apparaten)  € 463,50
* 1 internetaansluiting Wi-Fi  € 463,50
* 1 vaste internetaansluiting inclusief switch (max 5 apparaten) en eigen wifi  € 509,85
* Wateraanvoer & rioolafvoer inclusief aansluiten 1 apparaat  € 288,23
* Wateraanvoer inclusief aansluiten 1 apparaat  € 231,00
* Aansluiten extra apparaat  € 67,73
* Keukenblok koud water exclusief aanrecht  € 62,48
* Keukenblok koud&warm water inclusief aanrecht en boiler (incl elektra-aansluiting  € 490,28
* Opslagcontainer 6ft  € 120,00
* Opslagcontainer 8ft  € 169,44
* Opslagcontainer 10ft  € 258,53
* Opslagcontainer 20ft  € 372,86
* Koelcontainer 20ft incl elektra  € 1.285,44
* Vriescontainer 20ft incl elektra  € 1.285,44
* Restafvalcontainer 240 liter tbv evenement  € 179,22
* Restafvalcontainer 240 liter tbv opbouw  € 119,48
* Restafvalcontainer 240 liter tbv afbouw  € 119,48
* Restafvalcontainer 1100 liter tbv opbouw  € 357,41
* Restafvalcontainer 1100 liter tbv evenement  € 585,04
* Restafvalcontainer 1100 tbv afbouw  € 357,41
* Papiercontainer 1100 liter tbv opbouw  € 149,35
* Papiercontainer 1100 liter tbv evenement  € 375,95
* Papiercontainer 1100 liter tbv afbouw  € 149,35
* Glascontainer 240 liter tbv evenement  € 209,09
* Brandblusser  € 36,05
* Rijplaat  € 66,95
* Heftruck met chauffeur per kwartier  € 19,06
*Tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen
Handboek
Wanneer je je hebt ingeschreven voor Libelle zomerweek en je locatie is bevestigd, streven we ernaar je binnen twee weken toegang te verlenen tot het handboek. In dit handboek kan je diverse facilitaire producten bestellen.  
Aanvraagformulier Horecavergunning
Vergunning drank- en horeca (Slijterij) Voor verkoop en sampling van alcoholhoudende dranken tijdens de Libelle Zomerweek heb je een DH Slijterijvergunning nodig. Let op: je mag een product alleen laten proeven als een klant daarom vraagt. Deze horecavergunning kun je aanvragen bij de Gemeente Almere. Download het aanvraagformulier hieronder:  
Aanmelding Cateringpartijen
Interesse om als cateringpartij op ons evenement te staan? Stuur dan een mail met liefst 1 a 2 foto’s van je behuizing en een korte omschrijving van je assortiment naar petra.dendaas@sanoma.com. In het geval wel je kunnen plaatsen, nemen we eind maart contact met je op. Hoor je niets, dan is er geen plek. NB. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus de kans op plaatsing is zeer klein.
Reserveren mobiel PIN apparaat
Download hier het formulier om een mobiel PIN apparaat te reserveren.
Verzekeringen
Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent. De organisatie Sanoma Media Netherlands B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.
Exposantenregelement
Download hier het Exposantenreglement van de Libelle Zomerweek 2020.
Huisregels
Waarom hanteren we huisregels? De Libelle Zomerweek is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Libelle te waarborgen. De Libelle Zomerweek valt of staat met de komst van de vele bezoekers en een goed resultaat voor de exposanten. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getalen terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Libelle al 20 jaar aan gebouwd heeft.   De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:
  • Alleen de ruimte binnen de tent of stand kun je gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de tent is eigendom van Libelle. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten je tent of aan de buitenzijde van je tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste buizenframe in de shoppingtent waar de naamsvermelding aan hangt.
  • Er zal een afval lége gevraagd worden van €5,- per dag. Deze afval lége is om tijdens eventdagen een afvalzak en een doos met karton achter te laten in het gangpad. De deelnemer dient tijdens op- en afbouw zorg te dragen voor de verwijdering van al zijn afval conform de door Sanoma gestelde voorschriften. Sanoma is gerechtigd de kosten van het verwijderen en afvoeren van achtergelaten (extra) afval tijdens op- en afbouw bij de deelnemer in rekening te brengen. Het tarief van €5,- per dag is doorberekend in het servicepakket. Voor de afvalverwerking ontvang je géén extra factuur achteraf. LET OP! De afvalverwijdering geldt alleen tijdens eventdagen. Dus niet tijdens op- en afbouw.
  • Voor opslag van producten kun je een container huren of zorgen voor een plekje in je eigen tent. Bevoorraden kan 2 uur voor en na openingstijd en vanuit je voorraadcontainer gedurende de dag met rolkarren. Gebruik geen pompwagens of hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers.
  • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte?Je tent of stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen tape-resten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kun je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig.Het gebruik van geluid willen wij tot het minimum beperken. Wanneer er door ons toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.
Promotiepakket
Op dit moment zijn wij in volle voorbereiding om weer hele mooie editie neer te zetten. De kaartverkoop start op 14 maart en we zijn druk bezig de communicatie rondom de Libelle Zomerweek uit te rollen. Om er met elkaar wederom een groot succes van te maken hebben we een promotiepakket gemaakt die ook jullie kunnen inzetten op jullie sociale media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waar jullie aan deelnemen. Dit pakket is bedoeld om de mensen waarmee jullie in contact komen op de hoogte te brengen van jullie deelname en ze te enthousiasmeren om ook naar de Libelle Zomerweek te komen. Het promotiepakket bestaat uit banners een flyer en een poster, deze kunnen ingezet worden om mensen op de hoogte te brengen van jullie deelname. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, namelijk A4 en A5. De A5 flyer kunnen jullie bijvoorbeeld aan mensen in de winkel of andere events waar jullie aan deelnemen uitdelen en de A4 flyer kunnen jullie eventueel ergens ophangen. De banners kunnen gebruikt worden op jullie Facebook en website. >> Naar het promotiepakket
Parkeren
Als deelnemer mag je tijdens het evenement parkeren op het speciale exposantenparkeer-terrein tegen een speciaal tarief. Dit terrein ligt tegenover het Libelle Zomerweek-terrein aan de andere kant van de dijk. De parkeerkaarten zijn binnenkort hier te bestellen.    
Friends & Family toegangskaarten
Met het servicepakket ontvang je 10 Friends&Family toegangskaarten. Deze ontvang je via Eventim (onze ticketpartner). Let hierbij wel op, deze zijn alleen geldig op woensdag 20 mei. Nodig gezellig je vrienden en/of familie uit om er een leuke dag van te maken.
Styling
Bekijk hier de terugblik van de Libelle Zomerweek in 2018 voor inspiratie. Ben je benieuwd hoe je een tent kunt stylen, wat de mogelijkheden zijn voor sponsoring, welke verschillende soorten tenten er zijn en hoe je activatie kan toevoegen aan je stand om het contact met jouw (potentiële) klanten nog waardevoller te maken? Bekijk dan deze video's voor meer informatie en tips.