Deze website is bedoeld voor (potentiële) exposanten | Klik hier voor de consumenten website >
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen
Home - Praktisch

Praktisch

Wat was de verdeling over de dagen van de bezoekers vorig jaar?

donderdag 19 mei: 8.100 vrijdag 20 mei: 13.500 zaterdag 21 mei: 12.500 zondag 22 mei:10.500 maandag 23 mei:11.150 dinsdag 24 mei: 8.250 woensdag 25 mei: 5.750 Totaal aantal bezoekers Libelle Zomerweek 2022: 69.750

Huisdieren

Huisdieren zijn voor ieders veiligheid niet welkom op het terrein gedurende de gehele periode van het event, ook tijdens op- en afbouw. Hulphonden zijn hierop een uitzondering.

Openingstijden

Voor bezoekers is de Libelle Zomerweek open van 10.00 tot 18.00 uur. Exposanten kunnen tijdens eventdagen van 08.00 tot 09.30 uur het terrein oprijden om te bevoorraden. Aan het einde van de dag kunnen exposanten het terrein op nadat de bezoekers het terrein hebben verlaten. Dit is van 18.30 tot 20.00 uur. Volg altijd de aanwijzingen van de trafficmedewerkers op: zij zorgen voor jullie en onze veiligheid!

Catering

Tijdens de opbouw is er op dinsdag en woensdag (17 en 18 mei) catering aanwezig tussen 11.30 en 15.00 uur. Dit kan ter plekke besteld en afgerekend worden (pin only). Gedurende het event is er de mogelijkheid tot catering; je kunt via het handboek lunchpakketten bestellen. Deze lunchpakketten worden op je stand afgeleverd en achteraf op factuur betaald. Er kan ter plekke niet op rekening worden besteld en er zijn geen tegoedkaarten.

Polsbandjes

Afhankelijk van het aantal vierkante meters wat je hebt afgenomen, ontvang je polsbandjes van ons. Hieronder vind je de staffel:

Polsbandjes dienen voorafgaand aan de eventdagen te worden verspreid binnen het team. Zonder polsbandje (deze moet om de pols gedragen worden) is er géén toegang tot de Expo Haarlemmermeer. Wil je je polsbandjes ontvangen per post? Mail dan naar info@libellezomerweek.nl. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn (€10.-) worden doorbelast per na-facturatie. Graag horen we uiterlijk 10 april of je je polsbandjes per post wenst te ontvangen.

Op- en afbouwtijden

Opbouw: dinsdag 10 mei 2023 Afbouw: woensdag 17 mei 2023

Datum en locatie

De Libelle Zomerweek vindt van 11 t/m 17 mei 2023 plaats in Vijfhuizen bij EXPO Greater Amsterdam. Adres: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen.

Wat zijn de incassodata?

De incassodata zijn 26 maart en 6 april 2023.

Styling

Bekijk hier de terugblik van de Libelle Zomerweek in 2022 voor inspiratie. Ben je benieuwd hoe je een tent kunt stylen, wat de mogelijkheden zijn voor sponsoring, welke verschillende soorten tenten er zijn en hoe je activatie kunt toevoegen aan je stand om het contact met jouw (potentiële) klanten nog waardevoller te maken? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers. Zij denken graag met je mee.

Friends & Familiy toegangskaarten

Met het servicepakket ontvang je 10 Friends&Family toegangskaarten. Deze ontvang je per mail. Let hierbij wel op: deze zijn alleen geldig op woensdag 17 mei. Nodig gezellig je vrienden en/of familie uit om er een leuke dag van te maken.

Parkeren

Tijdens de eventdagen kun je met één auto dicht bij de locatie parkeren; op het parkeerterrein nabij Buitenlus of aan de zijkant van de kas. Je hebt alleen toegang tot dit gebied met een magneetsticker, die je kunt ophalen bij de accreditatie-unit, waar je ook de polsbandjes ontvangt. Zonder magneetsticker kun je op het reguliere parkeerterrein parkeren. LET OP: een magneetsticker is GEEN uitrijkaart. Je hebt dus altijd in combinatie met een magneetsticker een uitrijkaart nodig.

1 week parkeerkaart (geldig voor één auto de gehele week) is inbegrepen in het service pakket en tref je aan in je envelop die je tijdens de opbouw ontvangt. Mocht je meer parkeerkaarten nodig hebben, dan is deze te bestellen via het handboek. Kosten: week parkeerkaart: € 65,- dagparkeerkaart: € 12,50.

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de trafficmedewerkers op.

Promotiepakket

Om er met elkaar wederom een groot succes van te maken hebben we een promotiepakket gemaakt die ook jij kunt inzetten op je social media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waaraan je deelneemt. Dit pakket is bedoeld om de mensen waarmee je in contact komt op de hoogte te brengen van je deelname en ze te enthousiasmeren om ook naar de Libelle Zomerweek te komen. Wanneer deze gereed is, ontvangen jullie per mail hier meer informatie over.  

Huisregels

Waarom hanteren we huisregels? De Libelle Zomerweek is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Libelle te waarborgen. Libelle Zomerweek valt of staat met de komst van de vele bezoekers en een goed resultaat voor de exposanten. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in groten getale terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Libelle al ruim 25 jaar aan gebouwd heeft. De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:

  • Alleen de ruimte binnen de tent of stand kun je gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de tent is eigendom van Libelle. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten je tent of aan de buitenzijde van je tent te bevestigen. Dit geldt ook voor de standbouw in de kas.
  • Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief verplicht servicepakket van € 299,- bestaande uit inschrijfkosten, 1 parkeerkaart, vermelding op de site, vermelding op de plattegrond, het afvoeren van een vuilniszakje en een doosje met karton (doos en vuilniszakje dien je zelf te faciliteren) en 10 Family&Friends entreekaarten voor woensdag 17 mei 2023.
  • Voor opslag van producten kun je een container huren of zorgen voor een plekje in je eigen tent. In het handboek kun je alle belangrijke informatie vinden omtrent het bevoorraden van je tent of stand voor of na openingstijd.
  • Er is geen rollend materieel aanwezig, hiervoor dien je zelf zorg te dragen.
  • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte? Je tent of stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen taperesten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kun je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig. Het gebruik van geluid willen wij tot het minimum beperken. Wanneer er door ons toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.
  • (Huis)dieren zijn verboden.

Exposantenreglement

Download hier het Exposantenreglement van de Libelle Zomerweek 2023.

Verzekeringen

Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent. De organisatie DPG Media B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.

Aanvraagformulier horecavergunning

Vergunning drank- en horeca (Slijterij) Voor verkoop en sampling van alcoholhoudende dranken tijdens de Libelle Zomerweek heb je een DH Slijterijvergunning nodig. Let op: je mag een product alleen laten proeven als een klant daarom vraagt. Deze horecavergunning kun je aanvragen bij gemeente Haarlemmermeer. Meer informatie hierover kun je vinden in het handboek.  

Handboek

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de Libelle zomerweek en je locatie is bevestigd, krijg je zo snel mogelijk toegang tot het handboek. In dit handboek kan je diverse facilitaire producten bestellen en informatie inzien.