PRAKTISCH

Impressie Tentformaten
Ben je benieuwd naar alle tenten en stands op de Libelle Zomerweek, bekijk deze dan hier. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de standbouw? Lees dan hier verder.
Indicatie Handboek Tarieven
Categorie: Omschrijving: 2017
Accreditatie Relatiekaart €              10,95
Accreditatie Parkeerkaart voor de hele week €              40,53
Power Aansluiting 1-3kW 16A/230V €            364,00
Water/Riool Wateraanvoer & Rioolafvoer €            274,50
Water/Riool Afmonteren toestellen per afmontage €              64,50
Water/Riool Keukenunit koud & warm water inclusief koelkast, boiler, kookplaat €            595,00
Schoonmaak/Afval 240  liter Restafval Opbouw €            116,00
Schoonmaak/Afval 240  liter Restafval tijdens Show €            174,00
Schoonmaak/Afval 240  liter Glas tijdens Show €            203,00
Schoonmaak/Afval 240  liter Rest Afbouw €            116,00
Containers Opslagcontainer 20ft (6mtr) €            362,00
Containers Koel/vriescontainer 20ft incl. elektra-aansluiting €        1.248,00
Overige Hefftruck inclusief chauffeur per 15 minuten €              18,50
Overige Rijplaat 5x1m €              65,00
ICT 5MB 1 Apparaat €            400,00
Handboek
Klik hier voor het handboek voor de Libelle Zomerweek: handboek-Libelle-Zomerweek-2018
Aanvraagformulier Horecavergunning
Vergunning drank- en horeca (Slijterij) Voor verkoop en sampling van alcoholhoudende dranken tijdens de Libelle Zomerweek heb je een DH Slijterijvergunning nodig. Let op: je mag een product alleen laten proeven als een klant daarom vraagt. Deze horecavergunning kun je aanvragen bij de Gemeente Almere. Download het aanvraagformulier hieronder:  
Aanmelding Cateringpartijen
Interesse om als cateringpartij op ons evenement te staan? Stuur dan een mail met liefst 1 a 2 foto’s van je behuizing en een korte omschrijving van je assortiment naar Dieuwertje.peters@sanoma.com. In het geval wel je kunnen plaatsen, nemen we eind maart contact met je op. Hoor je niets, dan is er geen plek. NB. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus de kans op plaatsing is zeer klein.
Verzekeringen
Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent. Desgewenst kun je het handboek raadplegen en contact opnemen met een door de organisatie aanbevolen makelaar in assurantiën. De organisatie Sanoma Media Netherlands B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van exposanten.
Exposantenregelement
Download hier het Exposantenreglement van de Libelle Zomerweek.
Huisregels
Waarom hanteren we huisregels? De Libelle Zomerweek is een 3D-versie van het tijdschrift. We doen er alles aan om met inrichting en styling de uitstraling van het tijdschrift Libelle te waarborgen. De Libelle Zomerweek valt of staat met de komst van de vele bezoekers en een goed resultaat voor de exposanten. Om ervoor te zorgen dat bezoekers en exposanten jaarlijks in grote getalen terugkomen, zijn we zuinig op het concept waar Libelle al 20 jaar aan gebouwd heeft. De belangrijke aandachtspunten voor exposanten:
  • Alleen de ruimte binnen de tent of stand kun je gebruiken voor branding, uitdelen van flyers of samples, verkoop of andere activiteiten. De buiten- en bovenkant van de tent of stand, evenals de paden en de buitenruimte rondom de tent is eigendom van Libelle. Dit betekent dat het niet is toegestaan om producten, stickers, vlaggen en decoratie buiten je tent of aan de buitenzijde van je tent te bevestigen. Dit geldt ook voor het buitenste buizenframe in de shoppingtent waar de naamsvermelding aan hangt.
  • Voor je afval kun je een container huren of zorgen voor een plekje in je tent/stand.De gehuurde container kun je aan het einde van de dag op het dichtstbijzijnde loading dock zetten en dan zorgen wij ervoor dat de container wordt geleegd. De volgende dag kun je de container weer ophalen. Als je geen container hebt gehuurd, dan dien je het afval zelf mee naar huis te nemen.
  • Voor opslag van producten kun je een container huren of zorgen voor een plekje in je eigen tent. Bevoorraden kan 2 uur voor en na openingstijd en vanuit je voorraadcontainer gedurende de dag met rolkarren. Gebruik geen pompwagens of hondjes in verband met de veiligheid van de bezoekers.
  • Hoe ga je om met de gehuurde ruimte?Je tent of stand dient in dezelfde staat te worden achtergelaten als het wordt opgeleverd. Dat betekent dat er geen tape-resten mogen achterblijven en dat er in wanden, vloer of tentdoek niet geboord of geschroefd mag worden. Als alternatief voor bevestiging kun je bijvoorbeeld s-haken, visdraad, tape of tie-raps gebruiken.
  • Geluidsversterking is niet nodig.Het gebruik van geluid willen wij tot het minimum beperken. Wanneer er door ons toestemming is verleend om geluid te voeren, dan dient dit geluid zo afgesteld te zijn dat buren er geen overlast van ondervinden.
Promotiepakket
Op dit moment zijn wij in volle voorbereiding om weer hele mooie editie neer te zetten. De kaartverkoop is op 8 maart van start gegaan en we zijn druk bezig de communicatie rondom de Libelle Zomerweek uit te rollen. Om er met elkaar wederom een groot succes van te maken hebben we een promotiepakket gemaakt die ook jullie kunnen inzetten op jullie sociale media kanalen, website en eventuele winkel(s) of andere evenementen waar jullie aan deelnemen. Dit pakket is bedoeld om de mensen waarmee jullie in contact komen op de hoogte te brengen van jullie deelname en ze te enthousiasmeren om ook naar de Libelle Zomerweek te komen. Het promotiepakket bestaat uit banners een flyer en een poster, deze kunnen ingezet worden om mensen op de hoogte te brengen van jullie deelname. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, namelijk A4 en A5. De A5 flyer kunnen jullie bijvoorbeeld aan mensen in de winkel of andere events waar jullie aan deelnemen uitdelen en de A4 flyer kunnen jullie eventueel ergens ophangen. De banners kunnen gebruikt worden op jullie Facebook en website. Via onderstaande links kom je terecht bij het promotiepakket. Deze mogen uiteraard gedownload en gebruikt worden! https://drive.google.com/open?id=1ccbP-Tpc7RV5n-rf8dUEula5mVyuZm5H https://drive.google.com/open?id=1iJ0V4p6nF8tck4yIFh1Q-gnJfWU6MnyU
Parkeren
Als deelnemer mag je tijdens het evenement parkeren op het speciale exposantenparkeer-terrein tegen een speciaal tarief. Dit terrein ligt tegenover het Libelle Zomerweek-terrein aan de andere kant van de dijk. De parkeerkaarten zijn te bestellen via deze link.    
Friends & Family toegangskaarten
Met het servicepakket ontvang je 10 Friends&Family toegangskaarten. Deze ontvang je via Eventim (onze ticketpartner). Let hierbij wel op, deze zijn alleen geldig op zondag 27 mei. Nodig gezellig je vrienden en/of familie uit om de laatste dag van het evenement met hen succesvol af te sluiten.
Styling
Bekijk hier de terugblik van Libelle Zomerweek 2017. Ben je benieuwd hoe je een tent kunt stylen, wat de mogelijkheden zijn voor sponsoring, welke verschillende soorten tenten er zijn en hoe je activatie kan toevoegen aan je stand om het contact met jouw (potentiële) klanten nog waardevoller te maken? Bekijk dan deze video's voor meer informatie en tips.